רקדן במופע של מדונה: "אני לא בישראל - אני בפלסטין"
אחד הרקדנים הותיקים בצוות של מלכת הפופ צייץ בחשבון הטוויטר שלו תמונה מביקור במסגד אל-אקצה, בתוספת הכיתוב "לא רוצה לומר ישראל, אלא פלסטין". אסתר, למה לך פוליטיקה עכשיו?
רז גלבוע |
mako | פורסם 28/05/12 17:31
מה עם קצת קירוב לבבות? | צילום:
טוויטר
מדונה היא אחת האוהדות המפורסמות והחזקות של ישראל, כשהיא מבקרת בארץ באופן פרטי וגם מופיעה כאן על בסיס קבוע. עכשיו מתברר שלא כל הצוות שלה חולק עמה את אותן הדעות.
במהלך סוף השבוע צייץ אחד מרקדניה של מדונה, המכונה "לילו", בחשבון הטוויטר שלו תמונה מביקור במסגד אל-אקצה בירושלים, אליו צירף את הכיתוב: "לא רוצה לומר ישראל, אלא פלסטין. כוח וכבוד".
לילו, עלי רמאדני, הוא רקדן צרפתי ממוצא אלג'יראי שמלווה את מדונה בסיבובי ההופעות שלה במשך שבע השנים האחרונות.
בנוסף להיותו מוותיקי הרקדנים של מלכת הפופ, לילו הוא גם חלק מהצמד פוקימון, שהחוליה השנייה שלו הוא בן זוגה המוסלמי של מדונה ברהים זייבט.
כל הכתבה הזאת רק צחקתי באמת שזה קורע מצחוק!!! הבן אדם חי בסרט מאוד רע, אז במקום להתעצבן ולאחל לו איחולים רעים שבאמת לא לרמה שלנו, בואו כולנו עם ישראל המדהים נאחל לו החלמה מהירה והמון בריאות שיתרפא מהמחלה הנוראית הזאת שנקראת לחיות בסרט :)
שאנחנו לא נגיע להופעה ומגיבים בשמות בדויים כלמיני הודעות מאופקות ואופטימיות על הבלגה על הנאמר. אז זהו שהענין תפס תאוצה בפייסבוק ותתחילו לרעוד כי אתם הולכים להיות דם לבד אז שהמוסלמי הזה ינענע את העכוז לעיניכם בלבד והצעתי לכם תחזרו איתו על המטוס לחו׳ל עזבו אותנו בשקט אתם מהורסי המדינה תתביישו לא חלך לכם פתחנו במחאה והפגנה ודף פייסבוק לביטול ההופעה תתהפכו בקבריכם
מה כולה בגלל שהוא אמר שאני מרגיש בפלסטין כולכך חשוב לכםםם הרי אתם יודעים שזאת "מדינת ישראל" למה אתם מגיבים בחריפות כזאת שאי אפשר לתאר זה מראה עד כמה אתם גזעניים לא עם לשלום בכלללל אז קצת כבוד כל אחד והדת שלו ודעתו פשוט בושה לעם ישראלללל תתתבישו לכםם ...
לפי הכתוב הוא אמר בפירוש "לא רוצה לומר ישראל" - זה לא רגש ולא שטויות..
הוא האנטישמי כמו רוב העולם, די לשמאלנות המתייפייפת המגעילה הזאת!!!!
"מה הוא עשה לכם.." יאללה כבר, תפסיקו להיות בוגדים ותהיו חלק מהעם, מה לא מובן שלא רוצים אותנו בעולם הזה?!?
אם היה אפשר וכל המדינות הערביות היו רוצות שלום, היה שלום בוודאות, זה הם לא רוצים ולכן אנו חיים במלחמה מתמדת.
והרקדן הזה שלה, לא חי פה, אני מאמינה שאין לו אפילו משפחה בישראל או במקום קרוב אז הוא לא יודע איך אנו חיים ואין לו זכות לשפוט!
שיחשוב מה שהוא רוצה, לא מבינה על מה כל המהומה חצי מהעולם קורא לישראל פלסטין.
מכעיס? נכון, אבל אנחנו צריכים ללמוד להתמודד עם דעות פוליטיות שונות בצורה קצת יותר תרבותית ולא להיעלב מכל דבר.
אבל עדיין התגובות פה מעוררות בי חלחלה, גם אני לא מסכימה עם הדעה שלו אבל יש צורה ודרך להגיד את הדברים.
על המושגים פלורליזם וסובלנות שמעתם?
עושה רושם שלא, אחרת לא הייתם מגיבים בצורה כ"כ בוטה!
איזה דור היא מחנכת שתחנך אותו קצת הוא לא מבין שאין דבר כזה פלסטין מסכן חי בסרט... לא נורא יעבור לו ולכל הערבים שחיים בסרט כמוהו!!! (אולי לא מבטיחה יכול להיות שימשיכו לחלום על זה בלילה חחחח)
זה חדש לנו שיש אמונות שונות ודעות שנות .. שיקרה לישראל איך שמתחשק לו .. אפשר לחשוב שאין לנו במה להתעסק חוץ מדעה אחת של רקדן שבא לכמה ימים ?! מה נדפקתם ? קצת פרופורציות. תפסיקו לתת לכתבות לשבש לכם תאנושיות וברות דעת שלכם
הצליח להרגיז אתכם??אני דווקא מאוד,אבל מאוד שמח שהוא לא יכול להגיד ישראל. גם לעולם הוא לא יצליח,כי מעולם לא שמעתי כלב מדבר..ועוד ישראל? טינופת מרקדת....
פלסטינים זה המצאה של הווקף המוסלמי שלא ידעו איך לקרוא לקבוצה של פליטי עבודה מירדן יש להם הרבה שטח במדינות ערב רק אף אחד לא סובל אותם אז אנחנו צריכים לסבול. למצערינו
הרבה כאן חושבים אז בואו נעשה משהו! בואו לא נלך להופעה! מה, זה מה שאנחנו שווים?! שככה ידברו עלינו ונלך כמו כלבלבים לראות איך הוא רוקד?! בושה! אני אישית לא הולכת! אם אנשים היו חכמים כולם לא היו הולכים. הופעה אחת לא שווה אתזה. טמבל. חבל שהוא לא אמר את זה לפני, הרבה לא היו קונים כרטיסים.
תחכי תלמדי קצת היסטוריה את חשובת שלפני 48 ישראל היתתה על המפה? הציונים הם אלו שהתחילו את ישראל פלסטין הייתה שם לפני מאות שנים וגם עכשיו היא נמצאת על המפה
זה בגלל שהקימו אותה ב-48 אבל זה לא סותר ולא אומר שהיתה פלסטין. אף פעם לא הייתה קיימת מדינה כזאת אם תרצו בזה או לא. קחי מפה של לפני70 שנה תראי לא כתוב שום פלסטין. מאכלים אותכם שקרים
אני שמאל, אבל, אבל, אבל... נמאס כבר שכל סלב מוסלמי שמגיע לארץ, עוסק בזילות מדינתינו! נמאס לי, אולי מדונה תעשה משהו...או שהכל שקר... וקוראים לה "אסתר", על-מנת למכור עוד קצת כרטיסים להופעה!!!!