קשה להאמין שדיווה ענקית כמו ביונסה שומעת לפעמים את המילה לא, אבל ב-2009 זה קרה. כדי שתוכל להופיע במלזיה, הרשויות הציבו דרישה: כסי את כל גופך - אל תחשפי שום דבר מהכתפיים לברכיים וזה רק במחלקת ההלבשה. גם במחלקת השואו והתוכן, הדרישה הייתה לשינוי מוחלט מסקסי לשמרני, כשבסופו של יום מה שהיה נשאר לביונסה הוא לעמוד לבושה כמו מומיה, כמעט בלי לזוז ורק למלמל מילים לתוך המיקרופון. כמובן שפרפורמרית ענקית כמו קווין בי לא תיכנע לאולטימטום שכזה, ולכן כניסתה בסופו של דבר לא אושרה וההופעה לא התקיימה.
עם כמות הפרובוקציות והשערוריות שמיילי סיירוס מעוררת, קשה להאמין שבשלב כלשהו באבולציה שלה, היא הייתה מודל חיקוי לילדות כהאנה מונטנה. מאז, עברו הרבה מאד פייסטיז, לשונות וטוורקינג באינסטגרם שלה, וסיירוס היא שם נרדף לבלאגן וצומי. ב-2009, סיירוס תועדה כשהיא מלכסנת את עיניה בתמונה שצולמה במסיבה. הדבר נעשה כמובן בהומור, אך את הרשויות בסין זה הצחיק הרבה פחות והם טענו לגזענות בוטה והסתה. מלבד איסור על כניסתה של סיירוס למדינה, הממשלה הכריזה גם חרם על כל מוצריה ואסרה על שידור התוכניות, הסרטים והמוזיקה שלה. סלבס נוספים שנחשבים כפרסונה נון גרטה בסין כוללים את ג'יי זי בשל המילים הבוטות בשיריו, בראד פיט (בשל תפקידו בסרט "7 שנים בטיבט"), ריצ'ארד גיר, האריסון פורד והבמאי המוערך מרטין סקורסזה.
רשימת המדינות בהן סנופ דוג הוא אישיות בלתי רצויה, ארוכה כמעט כמו גיליון ההרשעות שלו וההסתבכויות שלו עם שלטונות החוק. רשימה (חלקית) כוללת את הולנד, בה נאסרה כניסתו במשך שנתיים אחרי שנתפס מנסה להבריח 8 גרם של מריחואנה למדינה, בריטניה, בה מצא עצמו מוחרם למשך ארבע שנים אחרי שחברים בפמליה שלו התפרעו בדיוטי פרי כשנמנעה מהם כניסה למתחם ה- VIP בשדה התעופה, והולנד, שהחרימה את כניסתו בשל עבירות הסמים בהן היה מעורב.
ב-2010, פריס הילטון נאלצה לעשות אחורה פנה בשערי הכניסה ליפן, לאחר שהרשויות בשדה התעופה התעקשו לגרש את ישבנה הגרום חזרה לארה"ב. הסיבה? יום לפני שנחתה בארץ ההלו קיטי והמנגה, הילטון הודתה באחזקת קוקאין כדי להימנע מריצוי עונש מאסר. החוקים ביפן בכל הקשור לסמים נוקשים מאד, ומי שמורשע בשימוש/סחר בסמים מסורב כנסה באופן מיידי ואוטמוטי. עוד ברשימה השחורה: הרולינג סטונס ומארדונה.
בימים שטרום זכייתה בגלובוס הזהב והניסיון להפוך ממאמא מונסטר למאמא תרזה, ליידי גאגא נהנתה לעשות פרובקציות בכל אשר הלכה. במלזיה, השיר "Born This Way" הותר לשמיעה, אך השורות הבעייתיות צונזרו ועברו מיקס באופן שהפך אותן לבלתי קוהרנטיות בעליל, ובנוסף ספגה גם איומים מצד גורמים מוסלמיים. ברוסיה,נחקרה על ידי הרשויות בטענה שנכנסה לגבולות המדינה עם ויזה לא נכונה, אך הסיבה האמיתית הייתה ככל הנראה התמיכה הגלויה שלה בזכויות הקהילה הגאה. ב-2014, לאחר כמה שנים של חרם, שמה הוסר מהרשימה השחורה של הממשלה הסינית, ושיריה הותרו לשמיעה.
הזמרת הבריטית לילי אלן מצאה את עצמה בסיטואציה מביכה בשדה התעופה בלוס אנג'לס בשנת 2007, לאחר שנעצרה עם הגעתה, נחקרה במשך שעות ונאלצה למסור את ויזת העבודה שלה לארה"ב, שנשללה ממנה מאוחר יותר. הסיבה? תקרית אלימה עם צלם פפראצי, בה הייתה מעורבת בבריטניה.
ב-2010, לינדזי לוהאן מצאה עצמה במים רותחים עם הממשל בהודו, לאחר שהגיעה למדינה כדי לצלם סרט דוקומנטרי על סחר בנשים ועבדות ילדים עבור רשת ה- BBC הבריטית. הרשויות זעמו על האופן בו הוצגה המדינה, והאשימו את לוהאן בייצור ובייצוג מצג שווא. חמתם בערה בהם במיוחד, לאחר שטענה (שלא לומר התפארה) שהצילה באחד הימים במו ידיה 40 ילדים מסדנת יזע. עוד טענו כי הפרה את חוקי המדינה, כשנכנסה עם אשרת תייר בזמן שהגיעה במסגרת עבודה.
ב-2013, נאסרה כניסתה של סלינה גומז לרוסיה, לאחר שהרשויות במדינה סירבו להעניק לה אשרת כניסה. לדברי גורמים בהפקת המופע שלה, הסיבה הייתה חשש שגומז, שידועה כתומכת נלהבת בזכויות הקהילה הגאה, תביע הזדהות עימה במסגרת המופע. הדבר כמובן נוגד את עמדת הממשל, שאף חוקק חוק האוסר על כל מה שנחשב (ונחשד) כתעמולה הומוסקסואלית.
ג'סטין ביבר אומנם לא גורש (עדיין?) מארה"ב, אבל הגיע קרוב מאד לזה ב-2014. לאחר אינספור תקריות כאלו ואחרות (זריקת ביצים על בית שכנו, מכות עם צלמים, נהיגה בשכרות, שימוש בחומרים אסורים ועוד), התרעומת בקרב הציבור האמריקאי על ביבר הייתה כה גדולה, עד כי עצומה הקוראת לגירושו חזרה למולדתו קנדה הופצה וצברה מעל ל-100000 חתימות. בסופו של יום, למרות שהוגדר על ידי רבים כסכנה לבטחון הציבור וכמשחית נפשם של בני נוער במדינה, ביבר הצליח לחמוק מגזרת הגירוש וממשיך להתגורר בארה"ב נכון לעכשיו.