זה רבי בכיס שלך?
SAY-A-BLESSING זה מכשיר קטנטן שהוא בעצם מחזיק מפתחות, יכול להתאים לאנשים שנורא רוצים להתפלל אבל לא יודעים את המילים של הברכות. תשלפו את הרבי מהכיס והוא ידקלם את הברכה לבחירתכם, עד שתיגמר לו (או לכם) הסוללה.
כשר או לא כשר?
cRc Kosher היא אפליקציה חינמית שבודקת כשרות, גם אם אתם לא שומרים בדרך כלל, בארוחת סדר פסח לא כדאי להתעסק עם אלוהים. האפליקציה כוללת מספר רב של מאכלים, משקאות, פירות, ירקות ועוד.
המתקדמים יוכלו להוסיף גם את אפליקציית Kosher or Not, שכוללת מאגר גדול של דגים, תבחרו את הדג (באנגלית) והיא תגיד לכם אם הוא כשר או לא.
המחיר: 1.99
מה עם הקלוריות?
אחרי שתבדקו אם האוכל שלכם כשר, לא תרצו לדעת גם כמה קלוריות יש בו? אפליקציית Meal Snap מחשבת כמה קלוריות יש בארוחה על ידי הצילום שלה. היזהרו, היא לא מדויקת והיא גם עלולה להרוס לכם את התיאבון.
ומה עם הילדים?
אם בארוחת ליל הסדר ואתם מתארחים אצל משפחה עם ילדים קטנים, למה שלא תביאו להם במתנה בובות של אנגרי בירדס? אחרי שיסיימו לאכול, הילדים גם יוכלו לשחק איתן, אפילו קונאן או'בריין עשה את זה.
עוד אטרקציה לילדים: אפליקציה בשם iMah Nishtanah שמלמדת את הילדים בצורה אינטראקטיבית לשיר את "מה נשתנה" ומאפשרת גם להקליט את הביצועים ולשמור אותם.
המחיר 0.99 דולר
עושים ניקיון פסח
כבר עשיתם ניקיון פסח בבית שלכם? ומה עם האייפון? האייפד? והמחשב? אפשר לישון בשקט! בעזרת טכנולוגיה מתקדמת אפליקציה בשם Theslurps תעשה את זה בשבילכם. קליק ותראו איך
יאללה מכות
אמנם היו עשר מכות מצרים, אבל את רובן לא מומלץ לשחזר. לפניכם מיני מכה עם צפרדע רובוטית שתקפץ לכם על השולחן בין המאכלים השונים.
מכת חושך, זה גם לא נעים, אז אם מישהו מכבה את האור בחדר, תוכלו להשתמש באפליקציית הפנס החינמית באייפון, ואפילו לבחור באיזה צבע אתם רוצים את האור. המסקנה: אם למצרים היה אייפון, הם היו עוברים את מכת החושך בקלי קלות.
אמנם זה לא פורים, אבל גם בפסח שותים הרבה יין, ואז מגיע השלב שצריך להסיע את הסבתא הביתה. כדי לבדוק מי כשיר לנהוג ומי לא, השתמשו במכשיר Breathalyzer או בעברית "בודק רמת האלכוהול בנשימה", הוא קטן ומחירו לא עולה על 50 שקלים. חפשו אותו בגוגל.
בעלי אייפון או אייפוד יוכלו לקנות את Ibreath, תמורת כ-39 דולר