
צפו: נזקים בשווי חצי מיליון דולר שנגרמו בעזרת מפתח בלבדבעליה של סוכנות רכב בארה"ב הגיע לעבודה לאחר סוף השבוע ונחרד לגלות נזקים בשווי חצי מיליון דולר. מצלמות האבטחה חשפו אדם מבוגר שנכנס למגרש התצוגה ושרט מכוניות בשיטתיות
אודליה כהן |
mako
| פורסם 28/04/13 00:31
|
![]() כאשר טי.ג'יי נוריס, בעליה של סוכנות מכוניות באוקלוהומה, הגיע לעבודה בשבוע שעבר, הוא נחרד לגלות שבמהלך סוף השבוע נגרם נזק מכוון ל-12 מכוניות יוקרה, ביניהן מזראטי, פורשה וקאדילק אסקלייד.
צילומי מצלמות האבטחה חשפו, למרבה ההפתעה, כי לא מדובר במשובת נעורים אלא באדם מבוגר שנכנס לשטח תצוגת המכוניות באור יום ופשוט החל לשרוט אותן בעזרת מפתח, כשהוא מקפיד לעשות סיבוב של 360 מעלות מסביב כל אחת ולהשאיר את חותמו על הדלתות, מכסה תא המטען ומכסה תא המנוע.
הנזק למכוניות, שיזדקקו לצביעה מחדש ויסבלו מירידת ערך, נאמד בכחצי מיליון דולרים.
איש מסוכני המכירות העובדים אצל נוריס, לא זיהה את העבריין כלקוח זועם וההערכה היא כי מדובר באדם שזו לו אינה הפעם הראשונה לגרום נזק שיטתי למכוניות.
מקרא:
![]() ![]() |
|