יחד איתם נכחו גורמים בכירים רבים נוספים: מפקד מחוז ירושלים במשטרה, יוסי פריינטי; אורי שפר ממשרד הספורט; חיים איפרגן, סגן ראש אגף חקירות במודיעין; נורית ליטמן, פרקליטת מחוז ירושלים; עמית איינסמן, פרקליט מחוז חיפה; אלי אברבנל, משנה לפרקליט המדינה; השופט בדימוס אמנון שטרסנוב, יו"ר הוועדה למניעת אלימות בספורט; ניסים אור, ראש אג"מ; ואלי שוורץ, פרקליט מחוז ת"א.
במסגרת הפגישה, המפכ"ל הבהיר שהמשטרה שמה לה למטרה להמשיך לאכוף את החוק למניעת אלימות בספורט בכל המגרשים. הפרקליטות הבהירה כי תמשיך להביא את המורחקים לבתי המשפט במגמה להרחיקם מהמגרשים לתקופות ארוכות ולחייבם להתיצב בתחנות המשטרה בעת קיום המשחקים. במהלך הפגישה הועברה ביקורת כלפי הפרקליטות כי ההרחקות מהמגרשים הן לא מספקות וצריך לחייב את הפרקליטות לדרוש מאסרים בפועל. לסיכום נקבע כי הצדדים ישובו ויתכנסו על מנת להמשיך ולשתף פעולה במאבק נגד הגזענות במגרשים.
לוזון חזר על הקו חסר הפשרות נגד האלימות ואמר: "זו הזדמנות נהדרת בשבילי להודות למפכ"ל על ההוראות שהוריד לשטח ועל ההנחיות של אפס סבלנות כלפי כל מקרי הגזענות והאלימות. התקווה שלי היא שהמשטרה תדאג שלא יחזרו אירועים כאלה. מי שיקרא קריאות אכזריות יובא בפני שופט ויוגש נגדו כתב אישום. המטרה היא שנגע האלימות ייעלם כלא היה".
דנינו הוסיף והצהיר: "אני מברך את כולם. זה שיתוף פעולה שאנחנו עושים לאורך שנים, אבל הייתה עליית מדרגה בסיום העונה הקודמת. היו כמה תופעות שחייבו אותנו בזה. זו לא פעם ראשונה שאני נפגש עם יו"ר ההתאחדות והפרקליטות. לא מתכוון לתת לתוצאות של האלימות והגזענות שחווינו להתפתח, לא נאפשר להם להתקיים. התופעות האלה הלכו והתגברו ונעצור את זה".
"נשלב ידיים ונצליח ביחד", המשיך המפכ"ל, "יכולתם לראות שזה בא לידי ביטוי בשטח במשחקים האחרונים. אין לנו כוונה שהתופעות הללו יימשכו, זה לוקח הרבה משאבים, תקציבים ופעילות של כל הגופים. המטרה שהצוות הזה ימשיך ללוות את התהליך ולראות שאנחנו באמת מטפלים בתופעה".