בעוד שבוע וחצי, ב-28 במרץ, תארח נבחרת ישראל את נבחרת וויילס במשחק הרביעי בקמפיין )
ב-12 בדצמבר, לתומר חמד היה שער ליגה בודד. היום, שלושה חודשים לאחר מכן, החלוץ כבר עם 7 שערים - שסידרו לאלמריה 7 נקודות חשובות (שער ניצחון מול סלטה ויגו, צמד ב-1:2 על מלאגה ושער ב-2:2 עם סוסיאדד). החלוץ הפך מאז המשחק מול בוסניה לחם ביותר מבין הישראלים, וככזה שחוזר לכושר בו היה בקמפיין הנבחרת הקודם.
2: עומר דמארי (רד בול לייפציג)
15 שערים בל המסגרות היו לחלוץ הנבחרת עד סיום שנת 2014, אך מאז הוא הספיק להיפצע, לעזוב את אוסטריה וינה ולחתום ברד-בול לייפציג. ב-2015, לדמארי עוד אין שער, אבל החלוץ חוזר לעניינים לאט לאט ובישל פעמיים בניצחון על אוניון ברלין. 5 שערים ב-3 משחקים בקמפיין הנוכחי נותנים לו לא מעט נקודות זכות.
3: אלירן עטר (מכבי חיפה)
הבחור לוהט. בשבעת המשחקים הראשונים שלו במכבי חיפה, אלירן עטר כבש 4 שערים ובישל שניים נוספים. מכבי חיפה ניצחה 5 פעמים וסימה פעמיים בתיקו. בתווך, הוא נעדר משני משחקים - מול מכבי פ"ת ומול קריית שמונה בגביע. הירוקים הפסידו לצפוניים והודחו בשמינית הגמר. אם זו לא השפעה מטורפת, השפעה מטורפת מהי? כולם כבר שכחו שבריימס הוא שיחק רק 10 דקות העונה.
4: מונס דאבור (גראסהופרס)
אם העונה הראשונה בשווייץ הייתה חלומית והיה סימן שאלה גדול סביב היכולת של דאבור להמשיך באותה היכולת, הגיעה העונה הנוכחית והוכיחה כמה הוא מוכשר ובשל. בגיל 22 בלבד, דאבור מוביל את החוד של גראסהופרס עם 14 שערים ו-8 בישולים ב-33 משחקים בכל המסגרות ונראה בכושר מצויין.
5: מוחמד גדיר (בני סכנין)
איזו עונה עוברת על החלוץ של בני סכנין. 13 שערים ו-4 בישולים, ומעבר לכך - הוכחה כי הוא עשה שינוי גדול והפך מחלוץ מהיר שיודע לשחק רק על מתרפצות ועם הפנים לשער, לכזה שמסוגל לשחק עם הגב לשער ולסובב בלמים ללא שום בעיה, ותשאלו את קיאנסקאס וארסו. אם היה משחק במכבי חיפה העונה, ומייצר כאלה מספרים, היה הופך משחקן שמקבל זימון לסגל, לכזה שמועמד להרכב.
6: שלומי ארבייטמן (הפועל ב"ש)
לא ברור היה איך ישתלב שלומי ארבייטמן בהפועל באר שבע, אך לפחות מבחינת המספרים הוא עושה זאת היטב: 11 שערים יש לחלוץ העונה, ונראה ששנת הקאמבק שלו לכדורגל הישראלי בהחלט תיחשב כמוצלחת, לפחות באופן יחסי. ארבייטמן מוכיח בכל פעם מחדש שלכבוש שערים זה מקצוע ומחפה על יכולות הכיבוש הדלות של אליניב ברדה והכושר החלש של מאור מליקסון.
7: בן שהר (ווילםII)
ארבעה שערים וארבעה בישולים יש לחלוץ בליגה ההולנדית העונה, ולמרות הנטייה לזלזל בשהר, אין הרבה חלוצים ישראלים שמשחקים ומצליחים בליגה ההולנדית. כבש בשבת שער בניצחון על אקסלסיור ונראה כי הוא יחסית יציב העונה.
8: איתי שכטר (מכבי חיפה)
הסיפור ההפוך מאלירן עטר. חזר לארץ עם הרבה יותר דקות משחק העונה, אך משהו לא מתחבר בינתיים. כמה שעטר נוצץ, ככה שכטר חלוד. המוחלף הראשון של מרקו בלבול כמעט בכל משחק, ובמקביל המוזמן הראשון של אלי גוטמן כמעט לכל סגל. למרות שעדיין לא חזר לכושר, שותף למהפכה של מכבי חיפה.
9: טוטו תמוז (פטרולול פלוישט)
אחרי פתיחת עונה חלומית ושערים בלי הפסקה, תמוז נפצע ונעצר. את היכולות הפיזיות שלו כולנו מכירים, המהירות וכח הפריצה שלו תמיד יהוו איום על ההגנות, אך העובדה שמיעט לשחק בחצי השנה האחרונה בהחלט בעוכריו.
10: מהראן לאלה (הפועל חיפה)
העונה הטובה ביותר של החלוץ בליגת העל, עם מספר שערים דו-ספרתי לראשונה בקריירה. לאלה כבש 10 שערים והביא להפועל חיפה לא פחות מ-9 נקודות במו רגליו (שלושה שערי ניצחון שסידרו 3 נקודות במקום נקודה, ועוד שלושה שערים שסידרו תיקו במקום הפסד).