האם צ'לסי עומדת לעזוב את סטמפורד ברידג' לטובת אצטדיון חדש? בהנהלת המועדון הלונדוני פנו לאחרונה לבעלי המגרש והציעו לחברת ההשקעה המחזיקה באצטדיון הוותיק לרכוש בחזרה את האצטדיון, כצעד הכנה אפשרי לקראת בניית אצטדיון מודרני בן כ-60 אלף צופים.
בשנות ה-80 היתה צ'לסי במשבר כלכלי ועתיד האצטדיון, שנפתח לקהל לראשונה ב-1877, נקלע לסכנה. כדי להבטיח כי ישאר בחזקת צ'לסי חכרה אותו קבוצת משקיעים שהקימו לצורך כך במיוחד חברה ללא כוונת רווח, צ'לסי פיץ' אוונרס (CPO).
לפי ההסכם עם ה-CPO כבולה צ'לסי לאצטדיון המשמש אותה מאז 1905 וכדי להשתחרר ממנו היא צריכה לקנות אותו בחזרה.
סטמפורד ברידג' מכיל מקום ל-42 אלף צופים בלבד וכבר קטן למידותיה של צ'לסי, המעוניינת באצטדיון גדול יותר, שיאפשר לה להעצים את הכנסותיה, כפי שעשתה יריבתה העירונית ארסנל עם המעבר לאמירויות.
סטמפורד ברידג' ממוקם באזור צפוף יחסית במרכז העיר, מה שמקשה על המועדון להרחיב אותו בכ-13 אלף מקומות, כפי שתכננו. בינתיים בודקים בצ'לסי אתרים אחרים בלונדון בהם יוכלו להקים את האצטדיון החדש, כגון מרכז הירידים ארל'ס קורט במערב העיר, אזור העיר הלבנה (ווייט סיטי) בו ממוקם אצטדיון לופטוס רואד של ק.פ.ר. ומתחם תחנת הכוח הפחמית שעל גדת התמזה, המוכרת מעטיפת אלבומם של ה'פינק פלוייד', 'אנימלס'.
CPO השלימה את רכישת את האצטדיון ב-1997 תמורת 10 מיליון ליש"ט, כאשר צ'לסי סייעה עם הלוואה של 8.5 מיליון ליש"ט. צ'לסי מציעה כעת לקנות את סטמפורד ברידג' בחזרה תמורת 1.5 מיליון ליש"ט.
בצ'לסי הבטיחו בעבר כי בכל אצטדיון עתידי יוקצו 10 אחוזים מהמקומות ביציעים לטובת משפחות ואוהדים מתחת לגיל 21. כן הובטח כי עד 2020 לא ינטשו את סטמפורד ברידג', אלא אם ימצא שטח חלופי ברדיוס של חמישה ק"מ מהאצטדיון הוותיק.