ארטישוק ירושלמי באוכל
-
זמן הכנה: שלושת רבעי שעה
-
זמן הכנה: שעה וחצי
-
זמן הכנה: שעה ורבע
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן הכנה: שעתיים וחצי
-
זמן הכנה: שעתיים וחצי
-
זמן קריאה: 1.5 דק'
-
זמן הכנה: שעה ורבע
-
זמן קריאה: 4 דק'
-
זמן קריאה: 5 דק'
-
זמן הכנה: שעתיים ושלושת רבעי
-
זמן קריאה: 3.5 דק'
-
זמן הכנה: שעתיים וחצי
-
זמן קריאה: 1 דק'
-
זמן הכנה: שלושת רבעי שעה
-
זמן קריאה: 6 דק'
-
זמן הכנה: יותר משלוש שעות
-
זמן הכנה: שעתיים
-
זמן הכנה: שעתיים
-
זמן הכנה: חמישים דקות
-
זמן הכנה: שעה וחצי
-
זמן הכנה: שעה וחצי
-
זמן הכנה: שלושת רבעי שעה
-
זמן קריאה: 2.5 דק'
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן הכנה: שעתיים ורבע
-
זמן הכנה: שעה ורבע
-
זמן קריאה: 4 דק'
-
זמן הכנה: שלושת רבעי שעה
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן הכנה: שעה וחצי
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן הכנה: יותר משלוש שעות
-
זמן קריאה: 1 דק'
-
זמן הכנה: שעה ושלושת רבעי
-
זמן הכנה: שלושת רבעי שעה
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן הכנה: שעה וחצי
-
זמן הכנה: שלוש שעות
-
זמן הכנה: חצי שעה
-
זמן הכנה: יותר משלוש שעות
-
זמן הכנה: שעה ורבע
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן קריאה: 2 דק'
-
זמן הכנה: שעתיים ורבע
-
זמן הכנה: עשרים דקות
-
זמן הכנה: עשרים דקות
-
זמן הכנה: שלושת רבעי שעה
-
זמן הכנה: שעה ורבע
-
זמן הכנה: חצי שעה
-
זמן הכנה: רבע שעה
-
זמן הכנה: חצי שעה
-
זמן הכנה: רבע שעה
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן הכנה: עשרים דקות
-
זמן הכנה: שעה
-
זמן הכנה: שלושת רבעי שעה
|