מצרכים: 

  • 300 גרם דג סלמון נקי מעור חתוך לקוביות - (רמי לוי)
  • 3 בצלי שאלוט קצוצים דק
  • כף פטרוזיליה קצוצה - (מרינה פטריות)
  • 5 גבעולי עירית קצוצים – (מרינה פטריות)
  • רבע גמבה אדומה קצוצה דק
  • רבע גמבה כתומה קצוצה דק
  • מנגו חתוך לקוביות
  • 3 כפות שמן זית - (רמי לוי)
  • לימון שלם
  • רבע כפית מלח - (זארובי)

להגשה:

  • לאבנה 

אופן הכנת הסביצ'ה: 

  1. לחתוך את הסלמון לקוביות קטנות ולהניח בקערה.
  2. להוסיף לקערה את כל שאר המרכיבים מלבד שמן הזית.
  3. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה כדי שהסלמון יעבור תהליך כבישה.
  4. להוציא מהמקרר ולוודא שזו רמת הכבישה הרצויה ולהוסיף שמן זית.
  5. ניתן ומומלץ להגיש יחד עם לאבנה.