מרכיבים

1. 4 בצלים בינוניים

2. 1 כוס קמח תופח

3. 1/2 כוס שמן קנולה

4. 1.2 כוס חלב או שמנת בישול - טרה

5. 2 ביצים

6. כוס גבינות מגורדות של אמנטל וקשקבל - טרה

7. 5 - 4 פרוסות מוצרלה - טרה

8. 1 וחצי כפית מלח

9. פלפל שחור גרוס

10. 1/3 כוס פירורי לחם - מאסטר שף

אופן הכנה

1. לקצוץ את את הבצל ולהעביר לקערה.

2. להוסיף לקערה את כל המרכיבים ומערבבים מלבד הגבינות הקשות.

3. לשמן תבנית עגולה מס' 26 או 28.

4. לשטח בתבנית את העיסה.

5. להניח מעל את הגבינות הקשות.

6. להכניס לתנור ל 180 מעלות לכ-20 דקות עד להזהבה.