במהלך המשימות של "מאסטר שף" (פרק הדחה בשני, אחרי החדשות, קשת 12), הרבה פעמים המתמודדים מוצאים את עצמם באזורים לא מוכרים, כשהם נאלצים להכין מנות שמעולם לא בישלו. אחת מהדרכים שלהם להבין איפה הם עומדים ואיך להתנהל במשימה, היא להיעזר בידע של החברים לנבחרת, בין אם זה בטעימות, שאלות או התייעצויות.

במשימת ה"מזווה עשיר, מזווה עני" בפרק האחרון, בחרה מירי עזרא להכין מנת טאג'ין של דלעת עם סטייק והחליטה להתייעץ עם המתמודדת אסתר ביטון שהמטבח המרוקאי מאפיין אותה במיוחד. "אני אתן לאסתר לטעום, היא מבינה בטאג'ינים", הסבירה למצלמה.

עזרא ניגשה לעמדה של ביטון ונתנה לה לטעום חתיכה מהבשר, כשזאת השיבה לה: "חסר מלח והייתי מוסיפה גם סילאן". אבל החלק המעניין באמת הגיע כשעזרא חזרה לעמדה שלה וביטון ניגשה אל הפח וירקה את החתיכה שהיא הגישה לה לטעום. "זה לא לעיס. היא אוהבת את זה חי יותר, אני אוכלת מדיום וול", הסבירה את הפעולה המפתיעה, והוסיפה: "אבל זה טעים רצח".